Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ film oluyor

Son zamanlarda Yılmaz Erdoğan'la ilgili sürekli yeni bir film haberi okuyoruz. Bu kez de Erdoğan imzalı, üç yıl boyunca kapalı gişe oynanan tiyatro oyunu 'Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın beyazperdeye uyarlanacağı haberleri çıktı. Anlaşılan Köyceğiz, Yılmaz Erdoğan'a büyük ilham kaynağı olmuş; sanatına böylesine güzel üretimler yapmasını sağlamış. Ancak Erdoğan, Köyceğiz'de biraz daha vakit geçirmeye devam ederse ne BKM'ye para sayma makinesi dayanır, ne de Türk sineması bu kadar başarıyı kaldırabilir. Bir sinema filmini değerli kılan iyi bir senaryodur. Senaryo yazmak oldukça zahmetli ve ustalık gerektiren bir iştir. Bu bağlamda zoru başaran Yılmaz Erdoğan, iyi ki Köyceğiz'e yerleşmiş ve senaryolar üretmiş. Darısı Cem Yılmaz'ın başına. Çok özledik 'Hokkabaz' ve 'Her Şey Çok Güzel Olacak' tadında filmleri... Umarız, Cem Yılmaz da ilham alacağı bir yer bulur ve sinemaya güzel üretimler yapar.

KADRO ÇOK İYİ
Bir çiftin tanışmalarından ayrılıklarına kadar olan olası evreyi mizahi bir dille anlatan Yılmaz Erdoğan'ın oyununun beyazperde uyarlamasında kadro bir hayli zengin olacak. Komedinin yeni nesil sevilen kadınları Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente ve Şebnem Bozoklu'nun boy göstereceği filmin erkek oyuncu cephesinde de Fatih Artman, Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Bülent Emrah Parlak'la görüşmeler sürüyor. BKM yapımı film, 3 Şubat 2017 tarihinde seyirciyle buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA